Blinde vinken in de oven

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de blinde vinken (peper, zout en paprika) en bak deze aan in een pan met een beetje boter.
  • 2 Haal het vlees uit de pan en leg de blinde vinken in een ingevette ovenschotel.
  • 3 Snipper de uien en en snij de paprik's in blokjes.
  • 4 Bak de uien in de boter van het vlees.
  • 5 Voeg paprika's en tomatenblokjes toe.
  • 6 Kruid met het bouillonblokje en voeg peper, zout en paprika naar eigen smaak toe.
  • 7 Voeg ook het water toe.
  • 8 Laat 5 minuten sudderen.
  • 9 Giet de saus over het vlees in de ovenschotel. Het vlees moet grotendeels IN de saus staan zodat het vlees mals blijft.1
  • 0 Verwarm de oven voor op 180°.1
  • 1 Plaatsde schotel in de oven en bak gedurende 30' op 180°.

Blinde vinken in de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept