Zoek
Blinde vinken in de oven
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 st blinde vinken
2 uien
1 blik tomatenblokjes
2 rode paprika's
1 rundsbouillonblokje
500 ml water
Bereiding
1
Kruid de blinde vinken (peper, zout en paprika) en bak deze aan in een pan met een beetje boter.
2
Haal het vlees uit de pan en leg de blinde vinken in een ingevette ovenschotel.
3
Snipper de uien en en snij de paprik's in blokjes.
4
Bak de uien in de boter van het vlees.
5
Voeg paprika's en tomatenblokjes toe.
6
Kruid met het bouillonblokje en voeg peper, zout en paprika naar eigen smaak toe.
7
Voeg ook het water toe.
8
Laat 5 minuten sudderen.
9
Giet de saus over het vlees in de ovenschotel. Het vlees moet grotendeels IN de saus staan zodat het vlees mals blijft.1
0
Verwarm de oven voor op 180°.1
1
Plaatsde schotel in de oven en bak gedurende 30' op 180°.
Blinde vinken in de oven is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept