Zuurvlees

4
360 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees en uien bakken, daarna azijn erbij en de pan verder vullen met water zodat de uien en vlees onder water staan, dan ongeveer 4 uur laten sudderen.
  • 2 ( tussendoor eventueel wat water erbij doen) Als het goed gaar is de kruiden en stroop erbij doen. Als laatste de Maggi vleesjus erbij doen.
  • 3 Eet smakelijk

Zuurvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
3u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
3u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept