Brochette met tomatenboter

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de zongedroogde en het basilicum in de keukenrobot en mix goed.
  • 2 Voeg de boter toe en kruid af met pezo, mix alles goed door mekaar.
  • 3 Leg de tomatenboter op een stuk aluminiumfolie en rol op tot een stevige rol.
  • 4 Laat opstijven in de koelkast.
  • 5 Snij het vlees in blokjes van minimum 2 cm.
  • 6 Pel de ui en snij in vier, haal de partjes uit elkaar.
  • 7 Spoel de paprika, snij in vier, verwijder zaad en zaadlijsten, snij verder in stukken van 1 cm.
  • 8 Steek een stukje vlees op een plat spiesje, dan ui en paprika, weer vlees, ui, paprika...
  • 9 Doe zo verder tot je 4 brochetten hebt.1
  • 0 Olie het rooster van de bbq in, laat de spiesjes naar eigen smaak garen op de bbq, bleu, saignant, a point.1
  • 1 Leg op elke brochette een schijfje tomatenboter en dien op met een frisse salade met komkommer, partjes tomaat, aardappelsalade of pasta.1
  • 2 TIP: indien u kruiden op de gloeiende as strooit, moet je het vlees zeker niet kruiden met pezo, deze kruiden geven een pittige smaak aan het vlees, en ook, puur vlees en verse groenten hebben voldoende eigen smaak.

Brochette met tomatenboter is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
15 min
Bekijk recept
Crostini Met Tomatenboter
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenboter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenboter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmbrochettes met kerstomaat en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeienbrochetten en anijskaramel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brochettes voor lekkerbekken
Snack
Bekijk recept
Ierse rundvlees-brochette
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept