Willebroekse Schep (stoofvlees)

4
180 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Willebroekse Schep: Smelt de boter in een pan en bak het vlees.
  • 2 Kleur de uien vervolgens goed geel en bevochtig met het bier.
  • 3 Smeer mosterd en confituur op het brood en leg het boterhammetje erbovenop.
  • 4 Kruid met een weinig peper, zout en muskaatnoot.
  • 5 Leg er ook het kruidentuiltje bij.
  • 6 Breng aan de kook en stoof zachtjes gaar.
  • 7 Roer tijdens het stoven regelmatig.
  • 8 Voeg er intussen ook de bittere chocolade aan toe (meestal volstaat een mespuntje ruimschoots).
  • 9 Naar het einde toe zal het brood volledig zijn opgestoofd. 1
  • 0 Controleer de dikte, bind en kruid eventueel bij.

Willebroekse Schep (stoofvlees) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Willebroekse schep (paardestoofvlees)
0 min
Bekijk recept
Willebroekse schep (paardestoofvlees)
0 min
Bekijk recept