Zoek
Scaloppube al limone
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 dunne kalfsschitzels
bloem
boter
zout
zwarte peper
citroensap van 1 citroen
1 klein flesje witte kookwijn
verse pasta
parmezaan
Bereiding
1
Stap 1
2
De kalfsschnitzels plat slaan en aan beide kanten karig met zout en peper bestrooien alvorens ze door de bloem te wentelen.
3
Stap 2
4
Een pan op het vuur met boter goed heet laten worden en de schnitzels aan weerszijden 1 min. bakken.
5
Stap 3
6
De gebakken schnitzels in een schaal in de oven zetten op 70°C.
7
Stap 4
8
Citroensap en witte wijn in de pan doen en het aanbaksel met een houten lepel losroeren.
9
Stap 51
0
1 eetlepel boter door de saus roeren, eventueel nog wat afkruiden met zout en peper (en eventueel een beetje witte roux toevoegen). 1
1
Stap 6 1
2
servereren met verse pasta en geraspte parmezaan
Scaloppube al limone is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle con zucchine e tritato al limone (pappardelle met courgette, gehakt en citroen)
30 min-
Bekijk recept
Pasta al limone
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Polpette al limone
30 min-
Bekijk recept