Scaloppube al limone

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stap 1
  • 2 De kalfsschnitzels plat slaan en aan beide kanten karig met zout en peper bestrooien alvorens ze door de bloem te wentelen.
  • 3 Stap 2
  • 4 Een pan op het vuur met boter goed heet laten worden en de schnitzels aan weerszijden 1 min. bakken.
  • 5 Stap 3
  • 6 De gebakken schnitzels in een schaal in de oven zetten op 70°C.
  • 7 Stap 4
  • 8 Citroensap en witte wijn in de pan doen en het aanbaksel met een houten lepel losroeren.
  • 9 Stap 51
  • 0 1 eetlepel boter door de saus roeren, eventueel nog wat afkruiden met zout en peper (en eventueel een beetje witte roux toevoegen). 1
  • 1 Stap 6 1
  • 2 servereren met verse pasta en geraspte parmezaan

Scaloppube al limone is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle con zucchine e tritato al limone (pappardelle met courgette, gehakt en citroen)
30 min-
Bekijk recept
Pasta al limone
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Polpette al limone
30 min-
Bekijk recept