Varkensreepjes met pikante saus

4
80 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de varkensreepjes en bak enkele minuten in een el olijfolie. Doe daarna de reepjes in een andere kom.
  • 2 Snij de ui en courgette in blokjes, de wortelen in schijfjes en de paprika in reepjes.
  • 3 Bak de ui in 1 el olijfolie. Voeg wortelen en paprika toe en bak enkele minuten.
  • 4 Voeg courgette, erwten, tomatenblokjes en pikante suas toe en laat nog enkele minuten stoven.
  • 5 Voeg de varkensreepjes terug toe aan de groenten en laat nog even samen garen.
  • 6 Kruid bij met sambal oelek, peper, zout en paprikapoeder.
  • 7 Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes.
  • 8 Verwarm de oven op 200°.
  • 9 Doe het groentenmengsel in een vuurvaste schotel. Schik hierover de aardappelblokjes.1
  • 0 Overgiet met room.1
  • 1 Zet in de oven op 200° gedurende 30 min. Daarna nog gedurende 20 min op 160°.Smakelijk!

Varkensreepjes met pikante saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept