Varkenshaasje met kokosmelk

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 2 Meng het zout met de korianderkorrels, de komijn, de geplette peperkorrels en een koffielepel gemalen chilivlokken.
  • 3 Strooi het gekruide zout over het vlees en druk goed aan.
  • 4 Leg het vlees in een ovenschaal, giet er ook de kokosmelk bij.
  • 5 Zet +/- 35 minuten in de warme oven.
  • 6 Haal het vlees uit de oven en laat 5 à 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  • 7 Snij het vlees in plakken, napperen met de saus en opdienen met groenten naar keuze, wortelen, of boontjes, of....en gebakken ovenaardappelen.

Varkenshaasje met kokosmelk is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept