Kotelet met Blackwellsaus en frietjes.

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in de pan en kruid het vlees royaal met peper en zout. Schroei het vlees aan beide kanten, draai het vuur lager en laat nog enkele minuten verder garen. Haal het vlees uit de pan en laat op een warme plaats eventjes rusten.
  • 2 Giet het overtollige vet weg, zet de pan terug op een zacht vuurtje en bak de fijngesnipperde sjalot glazig. Blus met varkensbouillon en laat goed inkoken. Doe de room erbij en kook terug even in. Roer de pickels zachtjes onder de saus en leg de koteletten terug in de pan.
  • 3 Dien op met versgebakken frietjes.

Kotelet met Blackwellsaus en frietjes. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkooltaart en frietjes uit de oven
15 min, wachten 40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met kruidenroomkaas
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische gehaktballetjes met tomatensaus en frietjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept