Pittige apero koekjes

6
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de solo zacht worden op kamertemperatuur, snipper de chorizo klein, snipper ook de tomaatjes. Klop de eieren los ,met de electrische klopper, voeg de solo toe, en de provençaalse kruiden, doe de bloem en het bakpoeder erbij, goed mengen.
  • 2 Gebruik nu een houten lepel om de hazelnoot er onder te mengen en de kaas, doe er vervolgens de tomaatjes en de chorizo bij, en een KLEIN snuifje zout.
  • 3 Zet het deeg 30 minuten in de koelkast, bekleed een bakblik met bakpapier, maak balletjes van 20 gram, leg ze op de bakplaat,, laat wat ruimte tussen de balletjes, druk ze een beetje plat met de bolle kant van een lepel.Laat ze 20 minuten bakken op 200 graden.
  • 4 Dien lauw of koud op.
  • 5 Met deze hoeveelheid maak je 25 koekjes.

Pittige apero koekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept