Gehaktbrood met ei

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de tomaten en olijven in stukjes. Spoel de citroen en rasp de schil. Pel ui een knoflook en snipper fijn.
  • 2 Meng het gehakt met de tomaten, de olijven, het broodkruim, ui, knoflook en de zeste van de citroen, afkruiden met pezo.
  • 3 Kook de eieren 10 minuten, pel ze.
  • 4 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 5 Vet een langwerpige cakevorm in met solo vloeibaar en leg hierin de helft van het vlees, leg daar bovenop de 2 hardgekookte eieren en als laatste de rest van het vlees.
  • 6 Zet het gehaktbrood 1 uur in de warme oven, controleer met een spies of het gehakt volledig gaar.
  • 7 Snij het gehaktbrood in plakken en dien op met groenten naar keuze, gekookte aardappelen en een bruine vleessaus.
  • 8 Lekker met fijne gestoofde sperzieboontjes, wortelen of witloof, of....

Gehaktbrood met ei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept