1 Maak eerst de saus: pel ui en knoflook en snipper fijn. Verhit 2 el olijfolie in een steelpannetje en stoof de ui glazig, voeg dan de look toe en laat heel even meestoven (niet bruinen), voeg dan de passata toe en de kruiden. Laat op een zacht vuur onder deksel, gedurende 45 minuten pruttelen. De saus afkruiden met pezo en eventueel een scheutje room toevoegen.
2 Verwijder de buitenste bladeren van de kool, blancheer de hele kool 15 minuten in ruim kokend licht gezouten water.
3 Laat daarna goed uitlekken en afkoelen, maak daarna de blaadjes los.
4 Verwarm de oven voor op 200°.
5 Pel de knoflook en snipper heel fijn.
6 Meng het gehakt met het broodkruim, de eierdooiers en de knoflook, kruiden met pezo.
7 Leg op ieder koolblad 2 el gehakt, tot het gehakt op is en maak er pakketjes van.
8 Boter een ovenschaal in met solo vloeibaar, leg de pakketjes in de ovenschaal.
9 Schenk de tomatensaus over de pakketjes en doe een straaltje solo vloeibaar over elk pakketje.1
0 Zet de schaal 35 à 40 minuten in de warme oven.1