Lamsragout op zuiderse wijze

4
150 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 *DE DAG VOORDIEN (1u 45 MIN.)
  • 2 Wentel de stukken vlees in bloem.
  • 3 Verhit 3 eetlp. olijfolie in een braadpan en bak het vlees aan alle kanten goudbruin.
  • 4 Kruid met peper en zout.
  • 5 Doe het vlees in een diepe, ruime ovenschotel met deksel en giet 1 liter vleesbouillon erover.
  • 6 Voeg tijm, laurier en knoflook toe en dek de schotel toe.
  • 7 Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 225 graden voor 45 min.
  • 8 Zet dan de oven lager op175 graden en laat nog eens 45 min. garen.
  • 9 Laat afkoelen en zet koel weg tot de volgende dag.1
  • 0 *DE DAG ZELF ( 50 MIN.)1
  • 1 Verwijder het gestolde vet.1
  • 2 Schil en snij de paprika, in reepjes.1
  • 3 Meng de paprika's, griekse pasta en 1 blik tomatenstukjes onder het vlees en dek af met een deksel.1
  • 4 Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200 graden, ongeveer 50 min tot de pasta gaar is.1
  • 5 Kook ondertussen de fijne boontjes, giet af en meng op laatste bij het vlees of serveer het er bij.1
  • 6 Smakelijk!

Lamsragout op zuiderse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept