test

1
2 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bord 29 cm Groot klaar zetten.
  • 2 Carpaccio snijden - 4mm- in cirkel 20 cm op bord, in bekken.
  • 3 Sla mengen met in bekken met Truffel - Creme saus en in midden van cirkel leggen.
  • 4 Van links boven tot rechtsonder zig-zag streepje trekken met sausfles - Fijne Spuitmond -.
  • 5 Spekjes en Pijnboompitjes op het geheel strooien.
  • 6 Parmezaan kaas erover raspen.
  • 7 Cherry tomaat in 2 delen en op 4 hoeken een kalve tomaat leggen voor de kleur.

test is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lomo Saltado
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept
Hartige oliebollen
40 min Snack
Bekijk recept
Klassieke oliebollen
30 min Gebak
Bekijk recept

Lomo Saltado
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept
Hartige oliebollen
40 min Snack
Bekijk recept
Klassieke oliebollen
30 min Gebak
Bekijk recept