Zoek
test
1
2 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Bereiding
1
Bord 29 cm Groot klaar zetten.
2
Carpaccio snijden - 4mm- in cirkel 20 cm op bord, in bekken.
3
Sla mengen met in bekken met Truffel - Creme saus en in midden van cirkel leggen.
4
Van links boven tot rechtsonder zig-zag streepje trekken met sausfles - Fijne Spuitmond -.
5
Spekjes en Pijnboompitjes op het geheel strooien.
6
Parmezaan kaas erover raspen.
7
Cherry tomaat in 2 delen en op 4 hoeken een kalve tomaat leggen voor de kleur.
test is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lomo Saltado
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept
Hartige oliebollen
40 min
Snack
Bekijk recept
Klassieke oliebollen
30 min
Gebak
Bekijk recept
Lomo Saltado
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept
Hartige oliebollen
40 min
Snack
Bekijk recept
Klassieke oliebollen
30 min
Gebak
Bekijk recept