Zoek
Kalfsrolletjes met gekookte hesp (involtini)
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kalfslapjes
verse spinazieblaadjes of snijbiet
4 plakken gekookte hesp
4 el rozijnen
80 gr zachte schapen- of geitenkaas
gehakte peterselie
solo, bakken en braden
droge witte wijn
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Sla de kalfslapjes zo plat mogelijk, of laat dit doen door de slager, ze moeten wel alle vier gelijke dikte hebben.
2
Snij de kaas in fijne plakjes.
3
Leg op ieder kalfslapje enkele spinazieblaadjes of snijbiet, een plakje gekookte hesp, 1 el rozijnen en een paar plakjes kaas.
4
Rol de kalfslapjes op en steek ze vast met een prikker.
5
Smelt enkele eetlepels solo in een pan en bak de vleesrolletjes rondom bruin, kruiden met pezo.
6
Blus de pan met de witte wijn, zet een deksel op de pan en laat op een matig vuur verder garen.
7
Als de involtini gaar zijn, rijkelijk bestrooien met gehakte peterselie en opdienen met aardappelpuree.
Kalfsrolletjes met gekookte hesp (involtini) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Gevulde Koolrolletjes (involtini di verza)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Involtini van groene kool met zoete aardappel-rucolapuree
30 min-
Bekijk recept
Kalfsinvoltiní
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met rauwe ham
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met ham en salie
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept