Rundvleesreepjes met olijven

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de tomaat, snijd ze in fijne dobbelsteentjes en doe ze in een kom. Voeg de zwarte olijven en de fijngesneden basilicumblaadjes toe. Werk af met wat olijfolie.
  • 2 Schil de Ratte-aardappelen en was ze. Neem een kookpot en giet er de gevogeltefond in. Voeg de aardappelen toe en kook ze gaar.
  • 3 Giet de aardappelen af, laat ze even drogen en voeg een eetlepel Solo vloeibaar, enkele druppels notenolie, een snuifje zout en wat versgemalen peper toe. Pureer grof met een vork.
  • 4 Was de groene kruiden, snipper ze fijn en meng ze voorzichtig onder de stoemp. Houd warm.
  • 5 Verhit een grilpan en doe er een eetlepel Solo vloeibaar in. Gril de biefstukjes aan beide kanten tot ze de gewenste gaarheid hebben (2 minuutjes aan elke kant is ideaal).
  • 6 Verdeel de biefstukjes in fijnje reepjes en serveer ze op een bedje van de stoemp samen met een lepel van de zuiderse tomaten-olijfsalsa. Werk af met een plukje rozemarijn.

Rundvleesreepjes met olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Frisse rucolasalade met runderreepjes
10 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Rundvleesreepjes in zwarte bonensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesreepjes met romige peperpasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept