Zoek
Rundergoulash
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr. rundsvlees
500 gr. uien
1 theelepel zout
1/2 liter bouillon
2 eetlepels zoete paprikapoeder
1 eetlepel scherpe paprikapoeder
1 theelepel komijn
2 eetlepels tomatenpuree
1/2 theelepel marjolein
80 gr. boter
1 theelepel bloem
Bereiding
1
De kleingesneden uien fruiten in de boter, de stukjes vlees toevoegen en bruin bakken.
2
Met zout bestrooien, bouillon erbij gieten en alle kruiden en tomatenpuree toevoegen.
3
Pan onder druk brengen en 15 à 20 minuten laten koken.
4
Daarna de saus met bloem binden.
Rundergoulash is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rundergoulash met rijst
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash In De Romertopf
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash Van Oma
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse rundergoulash.
0 min
Bekijk recept
Rundergoulash met rijst
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash In De Romertopf
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash Van Oma
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse rundergoulash.
0 min
Bekijk recept