Rundergoulash

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De kleingesneden uien fruiten in de boter, de stukjes vlees toevoegen en bruin bakken.
  • 2 Met zout bestrooien, bouillon erbij gieten en alle kruiden en tomatenpuree toevoegen.
  • 3 Pan onder druk brengen en 15 à 20 minuten laten koken.
  • 4 Daarna de saus met bloem binden.

Rundergoulash is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rundergoulash met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash In De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash Van Oma
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse rundergoulash.
0 min
Bekijk recept

Rundergoulash met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash In De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash Van Oma
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse rundergoulash.
0 min
Bekijk recept