Kalfsblanquette op grootvaders wijze

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de stukken vlees bruin in een pan op hoog vuur.
  • 2 Stoof de uien, de prei, de wortelen in een grote pot.
  • 3 Voeg het gebakken vlees erbij.
  • 4 Zet alles onder met kippenbouillon
  • 5 voeg peper en zout naar eigen smaak , laurier en thym toe
  • 6 Breng het geheel aan de kook en laat het daarna ruim 90 min op een laag pitje pruttelen met het deksel op depot. Regelmatig even controleren en omroeren.
  • 7 Smeer de boterham in met de mosterd en voeg toe.
  • 8 Laat ruim nog een nog een 30 min verder pruttelen op een klein vuur.
  • 9 Eventueel het geheel wat indikken met wat maizena.Lekker met gekookte aardappelen of met rijst.

Kalfsblanquette op grootvaders wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Traditionele kalfsblanquette
2 uur-
Bekijk recept
Kalfsblanquette met amandelen en rozijnen
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanquette (2)
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanquette met groenten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept