Varkenshaasje in deeg

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven (180 °C) of grill voor. Braad of grill het varkenshaasje in de oven of à la plancha, kijk toe dat het de roze kleur behoud (ongeveer 20-25 minuten).
  • 2 Bewaar onder aluminiumfolie om te laten rusten.
  • 3 Tijdens het bakken hak je de uien fijn, gaar ze op een zacht vuur met margarine en een beetje water, om een compote te bekomen.
  • 4 Was de kruiden en hak ze fijn, meng ze met de mosterd à l'ancienne en de compote.
  • 5 Stapel de pannenkoeken op elkaar in de vorm van een ‘rechthoek’ om het varkenshaasje in op te vangen.
  • 6 Garneer de pannenkoeken met de marinade van mosterd en de compote van rode uien.
  • 7 Na het varkenshaasje gedept te hebben met absorberend papier, zet het in het midden van de ‘rechthoek’ en omwikkel het varkenshaasje met de pannenkoeken.
  • 8 Breng vloeibare margarine aan met een borsteltje op het bladerdeeg, breng daarna op één kant Amora mosterd aan met een borsteltje.
  • 9 Leg het omwikkeld varkenshaasje op het bladerdeeg, op de kant met mosterd.1
  • 0 Goed dichtvouwen, de mosterd dient als ‘lijm’.1
  • 1 Grill daarna zachtjes à la plancha, op de vier kanten, kijk toe dat tijdens het bakken het bladerdeeg niet te bruin kleurt. Snijdt in 4 flinke delen, dien onmiddellijk op.

Varkenshaasje in deeg is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hotdog op de bbq
25 min Snack
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept