Gevulde dadels met pecorino en ontbijtspek

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 75 gram Pecorinokaas.
  • 2 12 plakjes ontbijtspek.
  • 3 12 verse dadels.
  • 4 12 takjes verse tijm
  • 5
    Voorbereiding
    swijzefoto's
  • 6 Verwarm de oven voor op 200°C. Beleg een bakplaat met bakpapier.
  • 7 Halveer de dadels (snij ze niet helemaal door) en ontpit ze.
  • 8 Snij de pecorino in 12 gelijke stukjes en zorg dat ze ongeveer de grootte hebben van een dadel. Vul de dadels met een stukje pecorino.
  • 9 Vouw de takjes tijm dubbel en stop ze bij de pecorino. Wikkel vervolgens elke dadel in met een stukje ontbijtspek. 1
  • 0 Leg de gevulde dadels op de bakplaat en bak ze 12 – 15 minuten of

Gevulde dadels met pecorino en ontbijtspek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ingepakte maiskolf
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept