Zoek
Gevulde dadels met pecorino en ontbijtspek
4
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 verse dadels
Bereiding
1
75 gram Pecorinokaas.
2
12 plakjes ontbijtspek.
3
12 verse dadels.
4
12 takjes verse tijm
5
Voorbereiding
swijzefoto's
6
Verwarm de oven voor op 200°C. Beleg een bakplaat met bakpapier.
7
Halveer de dadels (snij ze niet helemaal door) en ontpit ze.
8
Snij de pecorino in 12 gelijke stukjes en zorg dat ze ongeveer de grootte hebben van een dadel. Vul de dadels met een stukje pecorino.
9
Vouw de takjes tijm dubbel en stop ze bij de pecorino. Wikkel vervolgens elke dadel in met een stukje ontbijtspek. 1
0
Leg de gevulde dadels op de bakplaat en bak ze 12 – 15 minuten of
Gevulde dadels met pecorino en ontbijtspek is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ingepakte maiskolf
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept