- Kruid het vlees met peper, zout en nootmuskaat en bak het bruin in een kleefpan met de helft van de boter."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Doe er dan de bloem bij en bak al roerend aan."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Giet het over in een stoofpot. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Snij de uien in halve ringen en de knoflook in schijfjes."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Hierna doe je de rest van de boter in de kleefpan en fruit je beiden aan."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Giet het over in de stoofpot."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Blus de kleefpan met de rode wijn en laat even inkoken."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Giet het vervolgens over in de stoofpot en doe er de bouillon bij, de tomatenblokjes, de droge kruiden en het kruidenbuiltje."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Stoof het gerecht gaar gedurende 1,5 uur à 2 uur (of 35 min in een snelkookpan)."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Verwijder het kruidenbuiltje en overstrooi het geheel met de gehakte verse peterselie en roer het zachtjes onder het vlees."},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Lekker bij frietjes of rijst."}],"recipeYield":"3 "}