CARPACCIO DE BUEY CON QUESO CURADO DE OVEJA

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de licht bevroren runderfilet heel dun (met de snijmachine of vragen aan uw slager)en schik deze op een gekoeld bord.
  • 2 Werk af met de olijfolie, groffe peper, grof zeezout en de geschaafde kaas.
  • 3 Dresseer er ook wat sla bij en eventueel een notenmix.
  • 4 Schik de kappertjes, de citroen en de mojo in aparte potjes.
  • 5 Lekker met een frisse rosé!!
  • 6 (mojo verde is een typische Canarische saus,die ik zo als volgt maak: kleine bol knoflook, 1 grote groene paprika, halve bundel koriander, halve bundel peterselie, 2dl witte wijnazijn, 3 dl olijfolie, beetje komijn en een koffielepel zeezout. Pel de look, reinig de paprika en snij in stukken, pluk de blaadjes peterselie en koriander, doe deze tezamen met het zout, komijn en wijnazijn in de keukenrobot (origineel in de vijzel). Maal zeer fijn en dan op een zeer lage stand de olijfolie erbij voegen en afkruiden. Best een dag op voorhand maken!!)

CARPACCIO DE BUEY CON QUESO CURADO DE OVEJA is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept