Zoek
Konijn met honing
4
80 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 konijnenbouten
700 gr krielaardappelen
2 rode uien
Marinade:
1 el olijfolie
2 el vloeibare honing
2 kl komijnpoeder
1 teentje knoflook
1 el rode wijnazijn
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Maak eerst de marinade: pel en plet de knoflook, meng deze met de olie, honing, komijn, en de wijnazijn in een kom, afkruiden met pezo.
2
Leg de konijnenbouten in een ovenschaal en giet er de marinade over, laat minstens 30 minuten marineren.
3
Warm de oven voor op 220°.
4
Spoel de krielaardappelen, dep droog en snij in kwartjes.
5
Pel de uien en snij in partjes.
6
Leg de aardappelen en de ui bij de bouten in de ovenschaal en zet ze +/- 35 minuten in de warme oven.
7
Bestrooi net voor het serveren met gehakte bladpeterselie en dien op met roomspinazie of gestoofde boontjes.
Konijn met honing is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept