Zoek
Grissini met parmaham
8
5 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Grissini of soepstengels
100 gr parma ham
1 potje zwarte olijven tapenade van Merza
Bereiding
1
Bestrijk de plakken parmaham met de tapenade.
2
Wikkel de plakjes ham (met de tapenade aan de binnenkant) om de soepstengels heen en serveer ze direct. Lekker met een glaasje droge witte wijn.
Grissini met parmaham is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerminestrone
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Dipsaus van groene linzen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse meloensoep met ham-pestosoepstengels
80 min-
Bekijk recept