Grissini met parmaham

8
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de plakken parmaham met de tapenade.
  • 2 Wikkel de plakjes ham (met de tapenade aan de binnenkant) om de soepstengels heen en serveer ze direct. Lekker met een glaasje droge witte wijn.

Grissini met parmaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerminestrone
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Dipsaus van groene linzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse meloensoep met ham-pestosoepstengels
80 min-
Bekijk recept