Varkenskoteletten met mosterd/honingmarinade

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de moster met de honing en de olie en strijk hier de koteletten mee in, laat 2 uur marineren.
  • 2 Verhit een antikleefpan, laat de koteletten uitlekken en bak ze zonder vetstof in 20 minuten gaar op een zacht vuur, regelmatig keren, afkruiden met pezo.
  • 3 Dien op met rode kool en gebakken of gekookte aardappelen.

Varkenskoteletten met mosterd/honingmarinade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipdrumsticks in sinaasappel-honingmarinade
40 min Snack
Bekijk recept
Lamskoteletten met honing en geroosterde wortels
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensribbetjes met honingmarinade
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept