Gepofte aardappelen met chipolata

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Boen de aardappelen schoon. Wikkel ze in aluminiumfolie en leg ze 35 minuten in de oven.
  • 2 Verwijder de aluminiumfolie. Kerf de aardappelen kruiselings in en druk ze wat open. Leg een klontje boter in het kuiltje en kruid met peper en zout. Zet 15 minuten in de oven.
  • 3 Bak ondertussen de chipolataworstjes in wat olie.
  • 4 Doe er de honing bij en laat zachtjes smelten.
  • 5 Meng de mayonaise met de zure room, de bieslook, het citroensap, peper en zout. Schep een toefje van de saus op de aardappelen. Serveer ze met de worstjes.

Gepofte aardappelen met chipolata is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept