Gewokte runderreepjes met rijst

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de champignons en snij ze vervolgens in plakjes.
  • 2 Snipper de lent-uitjes, pel de knoflook en hak fijn, snij het chilipepertje open, verwijder de zaadjes en hak fijn.
  • 3 Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • 4 Verhit ondertussen de sesamolie in de zeer warme wok en schroei het vlees dicht, kruiden met pezo.
  • 5 Haal het vlees uit de wok en bak de ui, knoflook, champignons, gember en het chilipepertje in dezelfde olie op een hoog vuur, kruiden met pezo.
  • 6 Voeg het vlees, de kalfsfond en de sojasaus toe en meng alles goed door mekaar.
  • 7 Laat het geheel goed doorwarmen en bestrooi net voor het opdienen met de gesnipperde basilicum.
  • 8 Dien op met de rijst.

Gewokte runderreepjes met rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept