Zoek
Hachee
4
150 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 kg runderpoulet
1 fles rode wijn
4 grote uien
1 flinke scheut balsamico azijn
1 grote tomaat in stukjes gesneden
1 groot blik tomatenpuree
4 eetlepels stroop
2 kruidnagels
2 laurierblad
mosterd
peper en zout
Bereiding
1
uien in grote stukken snijden en deze smoren in de pan.
2
vlees insmeren met mosterd en bestrooien met peper en zout.
3
bij de uien voegen en bruin laten worden.
4
afblussen met een flinke scheut balsamico azijn.
5
even laten sudderen dan wijn erbij gieten (vlees ongeveer 3/4 onder de wijn.
6
tomaat, kruidnagels, laurier, peper en zout naar smaak toevoegen.
7
deksel op de pan en
2
15 uur laten stoven.
8
tomatenpuree en stroop erbij doen en nog 5 minuten laten sudderen.
9
eventueel de saus binden maar niet met meel.
Hachee is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept