toscaans rundvlees

4
130 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de vleesblokjes door de bloem wentelen.
  • 2 de olie in een stoofpan verhitten en look,vlees en rozemarijn eraan toevoegen. het vlees rondom bruin braden.
  • 3 de inhoud van de pan blussen met rode wijn en zoveel water dat het vlees bedekt is.(wijn en water niet op het vlees gieten, maar langs de rand van de pan)
  • 4 tomaten in stukjes snijden en toevoegen.
  • 5 tomatenpuree toevoegen, het geheel met pezo op smaak brengen,.
  • 6 deksel op de pan en ongeveer 2 uur zadht laten stoven.
  • 7 roer af en toe en controleer of er genoeg vocht is. indien nodig wat water toevoegen.

toscaans rundvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Witlofschotel met kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met kip en broccoli
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met varkensreepjes
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept