Zoek
kalfsvlees met marsalasaus
4
60 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 el olijfolie
1 grote ui ( fijngesneden)
800 gr kalfspoulet (in blokjes)
100 ml marsala
1 takje verse tijm
8 blaadjes salie
pezo naar smaak
1 klein bakje champinons
Bereiding
1
de olie in een stoofpan verhitten.
2
de ui en kruiden kort smoren.
3
het vlees licht bruin aanbakken en met pezo bestooien.
4
blussen met marsala en wat heet water tot het vlees net onderstaat.
5
voeg de champignons toe en laat 50 minuten zacht sudderen.
6
als de saus wat ingekookt en dikker is, het vlees mals en gaar pan van het vuur halen en opdienen.
kalfsvlees met marsalasaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvlees met Parmaham en salie in marsalasaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met marsalasaus
40 min, wachten 30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet met marsalasaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept