kalfsvlees met marsalasaus

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de olie in een stoofpan verhitten.
  • 2 de ui en kruiden kort smoren.
  • 3 het vlees licht bruin aanbakken en met pezo bestooien.
  • 4 blussen met marsala en wat heet water tot het vlees net onderstaat.
  • 5 voeg de champignons toe en laat 50 minuten zacht sudderen.
  • 6 als de saus wat ingekookt en dikker is, het vlees mals en gaar pan van het vuur halen en opdienen.

kalfsvlees met marsalasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvlees met Parmaham en salie in marsalasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met marsalasaus
40 min, wachten 30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet met marsalasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept