Zoek
Worstenbroodjes
10
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak Bladerdeeg
1 st Ei
1 st Ui
Paneermeel
Peterselie
Kruiden
500 gr Gehakt
Bereiding
1
Gehakt mengen met gesnipperder ui, gehakte peterselie, paneermeel en kruiden. Hiervan worstjes rollen
2
Bladerdeeg beleggen met worst, oprollen, stevig aandrukken en in porties snijden
3
Doreren
4
15 à 20 minuten bakken op 200°C
Worstenbroodjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min
Snack
Bekijk recept
Roggeworstenbroodjes
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodje met spinazie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min
Snack
Bekijk recept
Roggeworstenbroodjes
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodje met spinazie
Hoofdgerecht
Bekijk recept