Stoofvlees

3
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -Vlees bakken , enkel een korstje rond! (eventueel in 2 keer)
  • 2 -Kruiden met peper en zout
  • 3 -Beetje water toevoegen tijdens het bakken
  • 4 -Al het vlees in een grote kookpot
  • 5 -Rundsbouillon bijvoegen
  • 6 -Ajuin aanstoven
  • 7 -Leffe bij het vlees of een halve fles rode wijn
  • 8 -Ajuin bij het vlees
  • 9 -2 boterhammen zonder korst besmeren aan beide kanten met mosterd1
  • 0 In 4 snijden en bij het stoofvlees doen 1
  • 1 Laten pruttelen totdat het klaar is ( als het vlees mals is )

Stoofvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept