Zoek
Stoofvlees
3
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg stoofvlees
1 flesje leffe bruin
Bereiding
1
-Vlees bakken , enkel een korstje rond! (eventueel in 2 keer)
2
-Kruiden met peper en zout
3
-Beetje water toevoegen tijdens het bakken
4
-Al het vlees in een grote kookpot
5
-Rundsbouillon bijvoegen
6
-Ajuin aanstoven
7
-Leffe bij het vlees of een halve fles rode wijn
8
-Ajuin bij het vlees
9
-2 boterhammen zonder korst besmeren aan beide kanten met mosterd1
0
In 4 snijden en bij het stoofvlees doen 1
1
Laten pruttelen totdat het klaar is ( als het vlees mals is )
Stoofvlees is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept