'Bladerdeeghapjes met champignons

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereiden
  • 2 Bak de heel klein gesneden champignons even in de olie.
  • 3 Voeg de kleingesneden katenspek toe en bak even mee.
  • 4 Laat alles afkoelen.
  • 5 Verwarm de oven voor op 200 gr.
  • 6 Leg op elke helft bladerdeeg een hoopje van het afgekoelde mengsel en leg er nog een klein stukje kaas op.
  • 7 Vouw het bladerdeeg dubbel en druk de randen goed vast.
  • 8 Bestrijk ze met eigeel.
  • 9 Bak de hapjes 15 tot 20 min in het midden van de oven en serveer direct.1
  • 0 .1
  • 1 Materialen1
  • 2 Makkelijk in te vriezen. Ontdooi de hapjes niet,maar zet ze bevroren in het midden van de voorverwarmde oven en bak ze 20 tot 25 min. Je krijgt dan prima resutaat. 1
  • 3 Ook lekker met geitenkaas i.p.v belegen kaas.

'Bladerdeeghapjes met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Mexicaanse Bladerdeeghapjes
30-60 min -
Bekijk recept