Zoek
Gevulde champignons met salami
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 grote champignons
zout en versgemalen peper
1/4 rode aprika
50 gr salami
1 tomaat
3 el geraspte kaas
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Leg de champignons op een bord of snijplank met de steeltjes omhoog.
3
Snijd met een mesje voorzichtig de steeltjes er uit.
4
Verwijder de zaadjes en vocht van de tomaat en hak het vruchtvlees in kleine blokjes.
5
Snijd ook de paprika en salami in kleine stukjes.
6
Meng de tomaat, paprika en salami door elkaar in een kommetje en breng op smaak met peper en zout.
7
Vul de champignonhoedjes met het mengsel en strooi er wat geraspte kaas over.
8
Zet ze ca 15 minuten in de oven en serveer ze warm.
9
Ook lekker als warm hapje bij de borrel.
Gevulde champignons met salami is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pizza quattro gusti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met salami, cherrytomaatjes en spinazie
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept