Zoek
Chipolata met aardappelsalade en tomatensalsa
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr Chipolata
500 gr Aardappelen (krieltjes)
2 stronkjes Witloof
1 st Appel
2 st Tomaten
1 st Rode ui
1 st Citroen
1 st Chilipepertje
1/2 Bosje Bieslook
1 el Witte wijnazijn
Mayonaise
Olijfolie
Pezo
Bereiding
1
Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water. Laat afkoelen en snij in stukjes .
2
Schil de appel en snij in blokjes.
3
Snipper het witloof.
4
Men ge aardappelen met het witloof, de appel, de bieslook en de mayonaise. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
5
Pel en snipper de ui. Snipper het chilipepertje (zaadjes verwijderen) .
6
Pel en ontpit de tomaten en snij in blokjes.
7
Meng de tomaten met de chilipepertjes en de ui . Breng op smaak met azijn, olijfolie, peper en zout.
8
Gril de worstjes goudbruin. Serveer ze met de aardappelsalade en tomatensalsa
Chipolata met aardappelsalade en tomatensalsa is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept