Chipolata met aardappelsalade en tomatensalsa

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water. Laat afkoelen en snij in stukjes .
  • 2 Schil de appel en snij in blokjes.
  • 3 Snipper het witloof.
  • 4 Men ge aardappelen met het witloof, de appel, de bieslook en de mayonaise. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  • 5 Pel en snipper de ui. Snipper het chilipepertje (zaadjes verwijderen) .
  • 6 Pel en ontpit de tomaten en snij in blokjes.
  • 7 Meng de tomaten met de chilipepertjes en de ui . Breng op smaak met azijn, olijfolie, peper en zout.
  • 8 Gril de worstjes goudbruin. Serveer ze met de aardappelsalade en tomatensalsa

Chipolata met aardappelsalade en tomatensalsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept