Zoek
Kalfsgoulash op z'n Hongaars
2
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr kalfsvlees
1 stuk rode/groen en gele paprika
1 stuk ui
1 stuk wortel
100 gr champignons
1 dikke tomaat
300 ml kalfsfond
25 gr tomatenpuree
10 gr maizena
cajunkruiden
Bereiding
1
Snij kalfsvlees in blokjes en wentel in de cajunkruiden.
2
Verwarm kalfsfond en voeg vlees toe.
3
Laat 45 minuten garen op zacht vuurtje.
4
Sij alle groenten in grove stukken en voeg toe aan het vlees.
5
Voeg ook tomatenpuree toe.
6
Laat nog 30 minuten stoven.
7
Zet vuur af en laat indien het toelaat de goulash 1 nachtje rusten.
8
Neem wat koude fond uit de pot en meng met de maizena.
9
Verwarm goulash. Dik saus in.1
0
Ontvel en ontpit de tomaat, snij ze in 6 stukken en voeg deze op 't laatste toe.
Kalfsgoulash op z'n Hongaars is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Filet Op Z'n Hongaars
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaars Paprika-aardappelgerecht
0-10 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaars stoofpotje met kalfsvlees
0 min
Bekijk recept
Romige Kalfsgoulash
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept