Zoek
Borrelballetjes met Yoghurtdip
10
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr Gehakt
1 Ei
2 el Paneermeel
100 gr Rijst
1 tl Kerriepoeder
Pezo
4 el Yoghurt
4 el Citroenmayonaise
1 el Gehakte peterselie
Bereiding
1
Kook de rijst gaar in gezouten water met kerriepoeder. Laat afkoelen.
2
Meng het gehakt met het ei, paneermeel, rijst en pezo
3
Rol er balletjes van en bak ze goudbruin.
4
Dipsaus : Yoghurt, mayonaise , peterselie mengen en op smaak brengen met pezo
Borrelballetjes met Yoghurtdip is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
BBQ aardappelspies
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min
Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeldip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Borrelballetjes van geitenkaas
25 min
Snack
Bekijk recept
Borrelballetjes
5 min
Snack
Bekijk recept
Pittige tomatendip
30wachten min
Bijgerecht
Bekijk recept