Zoek
Rendang
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gram mager rundvlees
zout en peper
3 teentjes Knoflook
2 theelepels ketoembar
1 theelepel djinten
1 theelepel djahe
1 theelepel koenjit
2 gesneden uien
1 theelepel trassie
2 rode lomboks
3 geraspte kemirienoten
5 eetlepels olie
2 eetlepels santen
Bereiding
1
Wrijf het vlees in met peper, zout, knoflook, ketoembar, djinten, djahe, koenjit en laat deze geruime tijd intrekken.
2
Verwarm de olie en goreng de ui, trassie, lombok en kemiries tot deze zacht zijn geworden.
3
voeg het vlees eraan toe en goring het geheel goed door.
4
doe er een weinig water bij en laat , onder af en toe roeren, het vlees ca. 30 minuten gaar worden.
5
Het vlees afgieten en de santen toeveogen: deze al roerend laten oplossen.
Rendang is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rendang met kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Rendang met kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur-
Bijgerecht
Bekijk recept