Rendang

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf het vlees in met peper, zout, knoflook, ketoembar, djinten, djahe, koenjit en laat deze geruime tijd intrekken.
  • 2 Verwarm de olie en goreng de ui, trassie, lombok en kemiries tot deze zacht zijn geworden.
  • 3 voeg het vlees eraan toe en goring het geheel goed door.
  • 4 doe er een weinig water bij en laat , onder af en toe roeren, het vlees ca. 30 minuten gaar worden.
  • 5 Het vlees afgieten en de santen toeveogen: deze al roerend laten oplossen.

Rendang is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept