Stoofvlees K

8
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Best in gietijzeren pot.
  • 2 Uien bruin stoven met boter ( in pot doen en niet roeren tot ze bruinen, dan even roeren en weer wat wachten)
  • 3 Vleesblokjes bruinen , in verschillende porties, elke keer uitscheppen, niet laten aanbranden, ev wat boter bijvoegen.
  • 4 Vlees en uien terug in de pot, 3/4fles wijn bijvoegen en kokend water tot het vlees onderstaat.
  • 5 Kruiden bijvoegen ( veel )
  • 6 Mosterd op de 2 sneden brood smeren en op het vlees leggen.
  • 7 Deksel op en anderhalf uur op zacht vuurtje laten koken.
  • 8 Om de 15 min roeren.
  • 9 Als het vlees gaar is, opdikken met maïzena.1
  • 0 Proeven en peper en zout bijvoegen indien nodig.1
  • 1 Opdienen met appelmoes en sla en kroketjes of aardappelen of frietjes.

Stoofvlees K is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept