Zoek
hertenragout
4
180 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg hert/hinde ragout
2 uien
1 flesje abdijbier
500 gr wilodfond
1 eetlepel kandijsuiker
peper,zout en nootmuskaat
boter
wortelen
Bereiding
1
de uien stoven , het vlees kruiden en opbakken.
2
er het bier bijdoen en de wildfond.
3
zilveruitjes pellen en wortelen kuisen in stukken snijden er er bijdoen.
4
2 uur op een klein vuurtje laten stoven en dan er de kandijsuiker bijdoen.
5
nog een dertig tal minuten laten verder stoven.
6
indien je wilt kun je de saus nog eventueel binden
hertenragout is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met rode wijn
120 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met cranberry's
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met rode wijn
120 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met cranberry's
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept