hertenragout

4
180 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de uien stoven , het vlees kruiden en opbakken.
  • 2 er het bier bijdoen en de wildfond.
  • 3 zilveruitjes pellen en wortelen kuisen in stukken snijden er er bijdoen.
  • 4 2 uur op een klein vuurtje laten stoven en dan er de kandijsuiker bijdoen.
  • 5 nog een dertig tal minuten laten verder stoven.
  • 6 indien je wilt kun je de saus nog eventueel binden

hertenragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met rode wijn
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met cranberry's
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met rode wijn
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenragout met cranberry's
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept