Gehaktballetjes met mosterdsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het gehakt aan met het ei en paneermeel, kruid indien nodig met peper, zout en muskaat, rol er balletjes van, bak ze gaar in de pan, de gaartijd hangt af van de grote.
  • 2 Hou de balletjes warm onder folie, doe het water in de pan bij het braadvocht,strooi er het verkruimelde bouillionblokje bij en de maizena opgelost in het water, breng aan de kook, doe er van het vuur af de mosterd bij,

Gehaktballetjes met mosterdsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept