1 Maak de marinade: Meng olijfolie met provençaalse kruiden, cayennepeper en de geperste lookteentjes.zet effe aan de kant.
2 Bak de varkenslapjes mooi bruin aan elke kant, leg ze in de marinade en laat ze twee uur rusten in de koelkast.
3 Ondertusssen maak je de tomatensaus, snipper de ui, stoof hem aan, doe er de tomatenblokjes bii en de room, kruid met peper, zout en oregano, laat een tiental minuten sudderen zodat de saus wat indikt. leg de varkenslapjes in een ovenschaal, leg er de in schijfjes gesneden mozzarella op, overgiet met de tomatensaus, Zet de schaal 20 minuten in de oven op 190 graden.
4 Dien op met rijst of pasta.
5 Voor meer groenten kan je er natuurlijk ook gestoofde champignons, paprika's, cougettes aan toevoegen!
6 Smakelijk
Gemarineerde varkenslapjes met mozzarella is een recept van Solo Open Kitchen