Ajuinpuree met kotelet en kaas gegratineerd

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Versnijd de uien en stoof ze aan in wat boter tot ze mooi glazig en bruin zijn
  • 2 Meng de uien met de puree
  • 3 Bak de koteletten aan in boter langs beide kanten bruin
  • 4 Beleg het vlees met de kaas en het spek
  • 5 Bepoeder met de parmezaan
  • 6 Zet gedurende 10‘ in een oven van 180°
  • 7 Serveer met de puree
  • 8 Blus de pan met water en voeg er de Maggi-bouillon bij
  • 9 Bestrooi met de peterselie

Ajuinpuree met kotelet en kaas gegratineerd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep met gegratineerd groentestokbrood
23 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof uit de oven
30 min-
Bekijk recept
Gegratineerd witloof
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept