Zoek
Ajuinpuree met kotelet en kaas gegratineerd
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 uien
12 el puree
boter
4 koteletten
4 el gemalen kaas
4 el spekblokjes
4 el pamezaankaas
2 dl water
1 el runderbouillon ( maggi)
2 el gehakte peterselie
Bereiding
1
Versnijd de uien en stoof ze aan in wat boter tot ze mooi glazig en bruin zijn
2
Meng de uien met de puree
3
Bak de koteletten aan in boter langs beide kanten bruin
4
Beleg het vlees met de kaas en het spek
5
Bepoeder met de parmezaan
6
Zet gedurende 10‘ in een oven van 180°
7
Serveer met de puree
8
Blus de pan met water en voeg er de Maggi-bouillon bij
9
Bestrooi met de peterselie
Ajuinpuree met kotelet en kaas gegratineerd is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomatensoep met gegratineerd groentestokbrood
23 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd bloemkooltje met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof uit de oven
30 min-
Bekijk recept
Gegratineerd witloof
1 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept