1 Doe de eieren, 150 ml melk en de bloem in een mengkom
2 meng dit tot een homogene massa (zonder klonters)
3 Voeg de rest van de melk, de olie en het zout toe
4 nog eens goed mengen met een garde
5 bak van het beslag 12 dunne pannekoekjes in een goed warm koekenpannetje van 22 cm doormeter
6 stapel de pannekoeken op een bord
7 Borstel de champignons schoon en snijd ze in driehoekjes
8 stoof ze gaar in een pan met olijfolie
9 snijd de ham in kleine blokjes1
0 Voor de bechamel saus: laat de margarine in een potje smelten 1
1 doe de bloemerbij en meng tot een bol 1
2 roer nog even op het vuur tot deze bol goed droog aanvoeld1
3 haal dan de pot van het vuur1
4 voeg beetje bij beetje de melk toe 1
5 wanneer alle melk erin zit en goed vermengd is mag dit mengsel nog even al roerend op het vuur1
6 tot dit begind in te dikken 1
7 haal het vervolgens terug van het vuur1
8 voeg de geraspte kaas toe en meng deze onder de warme bechamel1
9 eindig met de champignons en de ham2
0 leg 2 eetlepels saus in het midden van elke pannekoekvorm een beursje en bind het vast met keukengaren of met bieslookstengelsDoe de beursjes in een ovenschotel bedek deze met aluminiumfolieen vewarm de beursjes ongeveer 14 min in een voorverwarmde oven van 150°Cserveer 2 beursjes de man