Zoek
Hongaarse Goulash met kip
4
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 Gram Kipfilet
50 Gram Solo margarine
1 Stuk Rode paprika
1 Stuk Groene paprika
2 Stuk Grote uien
250 Gram Champignons
200 Gram Wortelen
1 Potje Tomatenpuree
1 Stuk Spaans pepertje
1 El Paprikapoeder
2 Stuks Teentje look
1/2 Liter Water
1 Stuk Takje tijm
2 Stuk Laurierblaadje
Peper en Zout
Bereiding
1
De kipfilet in stukken van een 3 cm snijden
2
Bak ze bruin in de margarine
3
De uien en de wortelen in grove stukken snijden en nog even laten meebakken met de kip
4
Kruiden met peper en zout
5
Ontdoe het Spaanse pepertje van de zaadjes en fijn snijden
6
Voeg dit toe aan het vlees, samen met het paprikapoeder, de laurierblaadjes, de tijm en de fijngesneden look
7
Overgiet met het water en voeg de tomatenpuree toe, goed omroeren en aan de kook brengen
8
Van zodra het kookt nog een uurtje laten verder pruttelen op een laag vuurtje.
9
Voeg de in reepjes gesneden paprika's en de in schijfjes gesneden champignons toe.1
0
Laat nog een half uurtje mee sudderen
Hongaarse Goulash met kip is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept