Stoofvlees met Rodenbachbier

4
180 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid het vlees met peper en zout.
  • 2 Bak het vlees met boter in een pan.
  • 3 Schenk het vlees in een grote kookpot (samen met de saus), op een laag vuurtje.
  • 4 Snij de ajuin fijn en voeg toe aan de kookpot.
  • 5 Leg de boterham erin met de mosterd naar onder.
  • 6 Voeg de stoofvleeskruiden erbij.
  • 7 Schenk het bier in de kookpot.
  • 8 Laat 1 uur op een zacht vuurtje koken, voeg daarna nog een tl mosterd toe.
  • 9 Laat nog een uur op een zacht vuurtje koken.

Stoofvlees met Rodenbachbier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Smoutebollen op grootmoeders wijze
0 min
Bekijk recept
Biersoep van de roerstok
Bekijk recept
Biersoep van de 'roerstok'
Bekijk recept
Konijn met gedroogde pruimen
0 min
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept