Zoek
Stoofvlees met Rodenbachbier
4
180 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg stoofvlees
3 flesjes Rodenbachbier
1 boterham met mosterd
1 tl mosterd
1 zakje stoofvleeskruiden
1 grote ajuin
Bereiding
1
Kruid het vlees met peper en zout.
2
Bak het vlees met boter in een pan.
3
Schenk het vlees in een grote kookpot (samen met de saus), op een laag vuurtje.
4
Snij de ajuin fijn en voeg toe aan de kookpot.
5
Leg de boterham erin met de mosterd naar onder.
6
Voeg de stoofvleeskruiden erbij.
7
Schenk het bier in de kookpot.
8
Laat 1 uur op een zacht vuurtje koken, voeg daarna nog een tl mosterd toe.
9
Laat nog een uur op een zacht vuurtje koken.
Stoofvlees met Rodenbachbier is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Smoutebollen op grootmoeders wijze
0 min
Bekijk recept
Biersoep van de roerstok
Bekijk recept
Biersoep van de 'roerstok'
Bekijk recept
Konijn met gedroogde pruimen
0 min
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept