Zoek
Steak brasseur
2
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 steaks
1 pakje gerookte hesp
500 ml gepelde tomaten
200 ml room
boter
Bereiding
1
Bak de steaks in boter.
2
Wanneer de steaks gaar zij, mogen ze uit de pan en kan je deze warm houden door ze op op 100° in een vuurvaste schotel in de oven te zetten.
3
Bak de rauwe hesp in dezelfde pan.
4
Laat de gepelde tomaten uitlekken, snij ze in grove stukken en voeg ze erbij.
5
Voeg de room er tenslotte bij en kruid af naar smaak met dragon.
Steak brasseur is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Steak met komkommersaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept