3 Snijd de aubergines in plakjes, strooi er zout over en laat 10 minuten rusten .
4 Pel en snipper ondertussen de ui en de look zeer fijn. Snijd de wortels, de selder en de courgettes in zeer kleine stukjes.
5 Stoof de ui en de look in de margarine in een ruime pan en voeg er vervolgens de wortels, selder en courgettes bij . Roerbak 3 minuten en haal dan de pan van het vuur af.
6 Verhit een andere pan 2 eetlepels margarine en roerbak er het vlees 4 minuten in . Voeg er de tomatenpuree en passata bij , laat even meebakken en giet het dan bij de groenten. Voeg er dan wijn bij en kruid met komijn en kaneelpoeder.
7 Maak in een pannetje de Knorr Witte saus zoals aangegeven op de verpakking met 250 ml melk.
8 Spoel de aubergines in koud water en dep ze zorgvuldig droog. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes.
9 Vet een ruime ovenschotel in met de rest van de margarine en giet er dan een dun laagje witte saus in.1
0 Schik daarop een laagje aardappelschijfjes en een laagje vlees- en groente bereiding en bedek met aubergine schijfjes. Herhaal de laagjes in dezelfde volgorde tot alle ingrediënten zijn opgebruikt. Strooi er de schapenkaas over en schuif 40 a 45 minuten in de voorverwarmde oven.