Zoek
Varkensoester met rode wijn .honing en rozemarijn
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 sjalot gesnipperd
1 grote tak rozemarijn alleen de naaldjes
2 el honing
2 glazen stevige rode wijn
maizena
chilipeper uit de molen
3 el olie
4 varkensoesters van ca 100 gram
Bereiding
1
Zet de gesnipperde sjalot met de rozemarijn en de rode wijn op een laag vuurtje en laat zachtjes inkoken.
2
Voeg de honing toe en laat weer iets inkoken.
3
bestrooi de varkensoester met zout en chilipeper en bak ze ca aan beide zijden lichtbruin. Laat ze ca 5 minuten garen en houd ze warm..
4
Zeef de rode wijnsaus en bind ze met wat maizena. Voeg de olie toe en roer tot een mooie gladde saus.
5
Proef en voeg zo nodig nog wat zout en honing toe.
6
Serveer met groene groenten en puree.
Varkensoester met rode wijn .honing en rozemarijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Taglia En Portobellos<
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Bieslooksaus
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept