Varkensoester met rode wijn .honing en rozemarijn

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de gesnipperde sjalot met de rozemarijn en de rode wijn op een laag vuurtje en laat zachtjes inkoken.
  • 2 Voeg de honing toe en laat weer iets inkoken.
  • 3 bestrooi de varkensoester met zout en chilipeper en bak ze ca aan beide zijden lichtbruin. Laat ze ca 5 minuten garen en houd ze warm..
  • 4 Zeef de rode wijnsaus en bind ze met wat maizena. Voeg de olie toe en roer tot een mooie gladde saus.
  • 5 Proef en voeg zo nodig nog wat zout en honing toe.
  • 6 Serveer met groene groenten en puree.

Varkensoester met rode wijn .honing en rozemarijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Taglia En Portobellos<
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Bieslooksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept