1 Verwarm de olijfolie in een braadpan. Voeg het lam, de uien en twee hele, ongepelde tenen knoflook toe. Braad aan.
2 Los de Maïzena® Plus op in een glas water. Wanneer het vlees mooi bruin is, voegt u het sinaasappelsap en de opgeloste Maïzena® Plus toe. Voeg peper en zout toe. Voeg de kruiden en de tijm toe. Laat 2 uur zachtjes sudderen met het deksel op de pan. Roer af en toe door.
3 Bak tien minuten voor het einde van de kooktijd in een koekenpan de wortelschijfjes in een beetje olijfolie aan. Voeg peper en zout toe. Voeg het komijnpoeder en de honing toe en bak op hoog vuur gedurende 5 minuten. Schep op een bordje.
4 Bak in dezelfde pan zachtjes de rozijnen, de gedroogde abrikozen en de twee gehakte tenen knoflook in een beetje olijfolie aan, gedurende 5 minuten.
5 Bestrooi de lamsrib met de gedroogde vruchten met knoflook en gegrilde amandelen.
Gekonfijt lam met gedroogde vruchten is een recept van Solo Open Kitchen