Zoek
AZIATISCH KOKEN. PITTIGE GEHAKTBALLEN.
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram rundergehakt
2 witte boterhammen zonder kost
2 eetl ketjap manis
1 eetl sambal oelek
1 cm gember,geraspt of 1 theel. gemberpoeder
2 tn knoflook geraspt
1 theel. korianderpoeder
2 eetl. gebakken uitjes, of zelf even bakken
1 ei losgeklopt
zeezout en zwarte peper
arachideolie of zonnebloemolie
Bereiding
1
Besprenkel het brood met wat water en knijp het uit.
2
Doe het gehakt in een kom met de rest van de ingrediënten en het brood en kneed het met je hand goed doo elkaar.
3
Maak er dan 6 ballen van.
4
Verwarm de olie in een koekenpan en bak de balletjes rondom aan
5
Giet er een beetje water bij en laat ze in 20 minuten op laag vuur zonder deksel, gaar bakken.
6
.
AZIATISCH KOKEN. PITTIGE GEHAKTBALLEN. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakmie met surimi
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatisch visje met broccolisalade
30 min-
Bekijk recept
Aziatische bierkip
45 min-
Bekijk recept
Aziatisch haringhapje
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept